Pali: flamenc fusió

Miguel Palacios Pali va arribar a Andorra fa un any “amb moltes ganes d’engegar un projecte propi”. Fins llavors era membre de Bohemios Autorizaos, un grup de mestissatge que va actuar al programa Tu si que vales, de Telecinco, plataforma que els va permetre participar a la banda sonora de la pel·lícula de José Corbacho Somos gente honrada.

David Amat i Miguel Palacios. Fotografia: Eduard Comellas.

Un cop al país, va penjar un tema al Facebook de Músics d’Andorra. El saxofonista i percussionista David Amat el va escoltar i s’hi va posar en contacte. ”El David va voler tirar endavant el projecte des del primer assaig”, explica. Van incorporar-hi Toni Fernández (baix) i van debutar al concurs ANDplificador. Van tocar al Jambo i ara, amb deu temes compostos i altres en camí, Pali projecta enregistrar-los amb la il·lusió de viure de la música: “Tinc tota la vida per fracassar”.

La desaparició dels Dijous de Rock

La majoria dels grups del país han tocat als Dijous de Rock, una plataforma per a les bandes que aquest 2016 ha desaparegut després de molts anys. L’ha substituit el concurs per a bandes emergents ANDplificador, destinat a músics menors de 30 anys.

Aquest contingut forma part del monogràfic

©2021 Portella. Tots els drets reservats
Amb el suport de: Govern d'Andorra
Revista associada a: APPEC