Pep Aguareles: expressió, impressió

Andorra la Vella, 1965, primeres impressions lumíniques. De petit juga amb rudimentàries càmeres estenopeiques, els misteris de la imatge esdevenen una preocupació persistent. Es trasllada a Barcelona per formar-se a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i a l’Institut Superior de Disseny i Escola de la Imatge. L’any 1989 torna al born. D’aleshores ençà combina l’activitat docent a l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella amb la realització de nombrosos projectes que fixa en exposicions i publicacions; es decanta decididament vers la fotografia d’autor.

Pep Aguareles

D’aleshores ençà combina l’activitat docent a l’Escola d’Art del Comú d’Andorra la Vella amb la realització de nombrosos projectes que fixa en exposicions i publicacions; es decanta decididament vers la fotografia d’autor. Actualment forma part del col·lectiu Paradise Consumer, des d’on explora les possibilitats expressives del videoart. Declara que tant el mitjà fotogràfic -analògic o digital- com les videopeces són, per a ell, un mitjà circumstancial; la fotografia és, per damunt de tot, pensar.

Expressió, impressió és un tast del seu darrer projecte fotogràfic, que aviat es podrà veure a la Galeria d’Art Pilar Riberaygua. Imatges com cops de puny que segueixen furgant en la sempre complicada relació entre l’individu i la societat.

©2021 Portella. Tots els drets reservats
Amb el suport de: Govern d'Andorra
Revista associada a: APPEC