Quim Salvat: cançó d’autor

Compon des de fa tres anys i ja ha guanyat el Premi Carles Sabater a la millor cançó en català pel tema “Gràcies”. Un guardó que ha rebut amb sorpresa perquè ha trigat dos anys a donar-se a conèixer.

Quim Salvat. Fotografia: Eduard Comellas.

“Gràcies” és un missatge d’agraïment a les persones del seu entorn i diu molt del cantautor escaldenc, que destina tot el que guanya amb la música a projectes solidaris. Per això el seu primer disc es titularà El meu granet de sorra.

El premi arriba en el millor moment, tot just quan estava treballant en aquest primer àlbum, en què es rebel·la contra el “normalisme” social i les injustícies. Les seves lletres parlen d’experiències pròpies, de situacions viscudes i del que ha sentit. Aquest primer disc anirà acompanyat d’un DVD d’un concert enregistrat en directe i també tindrà un objectiu benèfic.

Salvat, que és prospector laboral a l’Escola Especialitzada de Meritxell, no té cap intenció de dedicar-se en exclusiva a la música, però sap que la projecció del guardó pot contribuir a continuar fent actuacions en benefici de causes que ho necessitin.

Aquest contingut forma part del monogràfic

©2021 Portella. Tots els drets reservats
Amb el suport de: Govern d'Andorra
Revista associada a: APPEC